Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

ČAKRA - kundalini

Email
923cfb9c926890d21370711016dad907.jpg923cfb9c926890d21370711016dad907.jpg
Kat.broj : N264

399,00 kn
Opis

Opis: privjesak Čakra - kundalini, srebro vrhunske kvalitete. U privjesku je 7 brušenih kristala promjera 4 mm: granat, karneol, citrin, peridot, iolit, ametist, mjesečev kamen Svi kristali su AAA kvalitete.
Ovaj privjesak nije samo prekrasan ukras, on pokreće i balansira sve naše energetske centre, a oblik simbolizira kundalini energiju.

Dužina: 7 cm

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk