Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Priručnik za orgonski akumulator

Email
860909640505d2fb636adccab213b468.jpg860909640505d2fb636adccab213b468.jpg
RASPRODANO
Kat.broj : K1295
Opis

Naslov: Priručnik za orgonski akumulator

Autor: James DeMeo, dr. sci.

Uvez: meki

Broj stranica: 272

Otkrića Wilhelma Reicha o životnoj energiji i uređajima za iscjeljivanje za 21. stoljeće, uz upute za izradu orgonskog akumulatora

Knjiga koju je FDA zabranila i spalila!

„Orgonska energija ne postoji”, presudio je jedan sudac američkog saveznog suda 1954. godine, na osnovu klevetanja od strane novinara i FDA (Savezne uprave za hranu i lijekove), naredivši uništavanje svih publikacija koje spominju zabranjenu riječ \'orgon\'. Dr. Reich kasnije je poslan u zatvor, gdje je, na kraju, i umro. Činjenice o dr. Reichu i dalje se prikrivaju i iskrivljuju.

Na temelju svojih istraživanja i eksperimenata bivši sveučilišni profesor i prirodoslovac James DeMeo u ovoj knjizi iznosi činjenice o Reichovim otkrićima, naročito se fokusirajući na kontroverzni akumulator orgonske energije, jednostavan oblik energetske medicine koji se koristi širom svijeta. Čitatelj će ovdje saznati kako izraditi i sigurno koristiti orgonske pokrivače i akumulatore, uz pojedinosti o orgonom nabijenim životnim vodama iz prirodnih mineralnih vrela i iscjeljujućim toplicama te o mnogim sličnim pitanjima.

Saznajte kako možete prikupiti i raditi s plavičastom orgonskom (životnom) energijom koristeći jednostavne i lako dostupne materijale. Neograničena količina takve energije svima nam je dostupna iz atmosfere.

Knjiga je obogaćena fotografijiama i crtežima, uz pridodana dva istraživačka članka, referentne izvore i web linkove.
 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk