Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Veza

Email
Kat.broj : K1308
126,00 kn
Opis

Naslov: Veza - povezivanje kroz prostor među nama

Autor: Lynne McTaggart

Info: 250 stranica, B5 format, meki uvez

Nova knjiga Lynne McTaggart, autorice Eksperimenta namjere i Polja

Kada sam počela istraživati za ovu knjigu i proučavati najnovija otkrića iz ogromnog broja disciplina – opće biologije, fizike, zoologije, psihologije, botanike, antropologije, astronomije, kronobiologije i povijesti kulture – bivalo mi je sve jasnije da životi koje smo izabrali nisu u skladu s onim što stvarno jesmo. Otkrila sam da postoje druga društva koja žive mnogo drugačije od nas, sa svjetonazorom koji je više u skladu s otkrićima nove znanosti. Te kulture shvaćaju svemir kao nedjeljivu cjelinu, a to središnje vjerovanje dovelo je do izvanrednog, drugačijeg pogleda na svijet i interakcije s njime. Oni vjeruju da su u odnosu sa svime stvorenim – čak i sa samom Zemljom. Mi vidimo stvar; oni vide vezivo između stvari – ono što ih drži na okupu.

Izabrali su bolji način života, autentičniji način postojanja – način za koji smo, vjerujem, stvoreni i vi i ja.

Napisala sam ovu knjigu kako bih pokazala koliko je lako živjeti u cjelovitosti, kako malene promjene mogu napraviti revoluciju u našem životu i životima svih oko nas.

- Lynne McTaggart, u uvodu knjige

 

Rekli su o knjizi VEZA:

„Lynne McTaggart je ponovo uspjela! Veza je njeno remek-djelo. Svatko voli osjećati ljubav, svatko žudi za dubokom povezanošću, ali ne znamo uvijek kako to živjeti. Ova jednostavna, ali snažna poruka s granica moderne znanosti prekretnica je koja će zadiviti i skeptične i gorljive pristalice. Pokazuje nam kako da obnovimo cjelovitost i izliječimo naš svijet.”

 • Arjuna Ardagh, autor uspješnice The Translucent Revolution

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk