Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Knjiga o egu

Email
2689e8fd3d01ad52f70f3278a3cd47d4.jpg2689e8fd3d01ad52f70f3278a3cd47d4.jpg
Kat.broj : K775
Opis
 • naslov: Knjiga o egu
 • autor: Osho Rajneesh
 • uvez: meki
 • format: 21 x 14 cm
 • broj stranica: 314

Oshovo učenje prkosi kategorizaciji, pokrivajući sve, od osobne potrage za smislom do gorućih socijalnih i političkih tema s kojima se društvo danas suočava. Njegove knjige nisu napisane, nego su transkripcije audio i video zapisa njegovih nepripremljenih govora koje je držao međunarodnoj publici u razdoblju od 35 godina. U londonskom Sunday Timesu Osho je opisan kao "jedan od 1000 tvoraca 20. stoljeća", a američki pisac Tom Robbins ga je opisao kao "najopasnijeg čovjeka nakon Isusa Krista".

Govoreći o svom radu Osho je rekao da on pomaže stvoriti uvjete za rađanje nove vrste ljudskog bića. Često je opisivao to novo ljudsko biće kao "Zorba Buddha" ? sposobnog da uživa i u zemaljskim zadovoljstvima poput Grka Zorbe i u tihom spokojstvu Gautama Buddhe.

Vizija koja se poput niti provlači kroz sve aspekte Oshovog rada je obuhvatiti bezvremenu mudrost istoka zajedno s najvišim potencijalima zapadne znanosti i tehnologije. Osho je također poznat po svom revolucionarnom doprinosu znanosti o unutarnjoj transformaciji, s pristupom meditaciji koji priznaje i pospješuje mir suvremenog života. Njegove jedinstvene "aktivne meditacije" oblikovane su tako da prvo otpuste nagomilani stres tijela i uma, tako da je lakše doživjeti bez-misaono i opušteno stanje meditacije.

Kliknite link za više o knjizi

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk