Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Vrtlog

Email
d898974c521329da5c8399f5ffef5a69.jpgd898974c521329da5c8399f5ffef5a69.jpg
Kat.broj : K1283
117,00 kn
Opis

Naslov:  Vrtlog

Autor:  Esther Hicks, Jerry Hicks

Info: A5 format, 280 stranica, meki uvez

Uskoro, kada počnete čitati Vrtlog, upustiti ćete se u istraživanje odnosa, sagledavajući vjerojatno stvari na drukčiji način nego do sada. Učenja sadržana u ovoj knjizi odnose se na aspekte naših odnosa koji su mnogo širi i dublji od onog: "djevojka koja voli sigurnost upoznaje momka koji voli slobodu; zaljube se i počnu živjeti zajedno; rade kako bi osigurali novac za razne stvari; dobiju djecu (u većini slučajeva); nastavljaju raditi 'puno radno vrijeme' i zabavljati se 'skraćeno radno vrijeme'; obično pokušavaju odgojiti djecu tako da se uklope u prevladavajuće kulturne i društvene obrasce 'politički korektnih' riječi, ponašanja i uvjerenja... Požive li dovoljno dugo prestaju raditi puno radno vrijeme - u nadi da će se od sada zabavljati puno radno vrijeme - a onda odlaze u...?"

Premda će vas pitanja i ponuđene odgovori u ovoj knjizi sasvim sigurno usmjeriti ka dubljem i praktičnijem razumijevanju tih tipično obiteljskih odnosa, namjera nam je da vas dovedemo do toga da postanete svjesniji potencijalne dubine i širine nepregledne mreže odnosa koja praktički svakodnevno utječe na vaš vrtlog prirodne dobrobiti.

Jednostavno rečeno: ovdje ponuđena Abrahamova učenja imaju za cilj da vas dovedu do toga da dopustite sebi više onoga što stvarno želite i manje onoga što ne želite kada je riječ o odnosu u kojem se trenutno nalazite ili u kojem biste željeli biti...

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk