Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Sedam koraka do vječnosti

Email
a01b28f920de6fa0b2360b4a1b08df44.jpga01b28f920de6fa0b2360b4a1b08df44.jpg
Kat.broj : K794
115,00 kn
Opis
 • autor: Stephen Turoff
 • uvez: meki
 • broj stranica: 180
opis: "Umro sam u bitci na Sommi..." Te je iznenađujuće riječi Stephenu Turoffu telepatski prenio vojnik James Legett (odnosno njegova duša), koji je poginuo u Prvom svjetskom ratu u bitci na Sommi.
Dvije je godine Stephen Turoff, svjetski poznati «duhovni kirurg» bio u doticaju s dušom vojnika Jamesa Legetta, poginuloga u Prvome svjetskome ratu. Tijekom tog vremena nastala je izuzetna pripovijest - ne o Jamesovom kratkom, fizičkom životu na zemaljskoj razini, nego o smrti na bojištu u Francuskoj i putovanju u novi život nakon smrti. Iako Turoff u svojem radu surađuje s mnogim entitetima s druge strane svijeta, on je najprije odbio Jamesov prijedlog da
napiše o tome knjigu. Djelomice i stoga što je disleksičar. Tek nakon što mu je James obećao svu pomoć i potporu, odlučio se za taj pothvat. Njihova suradnja odvijala se na prilično neuobičajen način: Legget mu je telepatski posredovao osobe i slike događaja, a jasnovidnome je Stephenu prepustio da ih pretoči u riječi. Svakoga si je dana uzeo točno određeno vrijeme za pisanje, i u međuvremenu više puta posumnjao u svoje spisateljske sposobnosti. Polako, i u mukama, nastajala je ova knjiga. Prožima ju duhovna mudrost, duboki uvidi i veseli humor. Dostiže izvan iluzija o smrti i govori o tome da smo vječni.
SMRT NE POSTOJI... SVE JE SAMO PROMJENA.
"Jedna od najboljih knjiga te vrste što mi je u zadnje vrijeme došla u ruke. Napisana je laganim, lako čitljivim stilom i stoga je jednako privlačna kako za iskusnoga čitatelja, tako i za potpunoga početnika na području duhovnosti."
Psychic News
Full Review William Hill www.wbetting.co.uk