Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Iskoristite promotivni popust na sve proizvode od šungita. Kliknite LINK

Svjetlost se rađa

Email
9c93f403512831b16b1bbe71dda3d8eb.jpg9c93f403512831b16b1bbe71dda3d8eb.jpg
Kat.broj : K02
224,00 kn
Opis

autor: Barbara Ann Brennan

uvez: meki

broj stanica: 458

format: 19x27

opis: Prva knjiga Barbare Ann Brennan, bestseller "Iscjeliteljske ruke", predstavila ju je kao jednu od svjetski najdarovitijih iscjeliteljica i učiteljica. Sada, u svojem dugo očekivanome novome djelu nastavlja započeto istraživanje ljudskog energetskog tijela ili aure - izvora našeg iskustva zdravlja ili bolesti. Razvijajući dalje svoje poučavanje i praksu pokazuje nam kako možemo napredovati i kao pacijenti i kao iscjelitelji razumijevajući i radeći s našom natemeljnijom iscjeliteljskom snagom - svjetlosti koja izvire iz samog središta naše ljudskosti.
Svjetlost se rađa zauzima vodeće mjesto iscjeljivačke prakse našega vremena. Otkrit ćete:

 • kako svatko od nas može iskoristiti svoju urođenu moć iscjeljivanja sebe i drugih
 • potpuni vodič pacijentu za rad s iscjeliteljem: kako se iscjeliteljeva tehnika i ciljevi razlikuju od tehnike i ciljeva liječnika i psihoterapeuta i kako ti stručnjaci mogu surađivati na najbolji način s ciljem bržeg iscjeljivanja.
 • sedam slojeva proces iscjeljivanja: kako otkriti svoje potrebe na svakoj razini, te uputstvo koje vas korak po korak vodi u stvaranju svojeg osobnog plana iscjeljivanja
 • zapanjujuće nove spoznaje o energetskim interakcijama o međusobnim odnosima i kako kroz negativne obrasce prodrijeti do novih, pozitivnih ugovora s našim najbližima
 • presudnu vezu između iscjeljivanja, kreativnosti i transcendencije

Upotpunjena opisom slučajeva, vježbama te crtežima u crno - bijeloj tehnici i u boji, knjiga Svjetlost se rađa utire novi put iscjeljivanju, cjelovitosti i proširenoj svijesti.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk