Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Forever young - Ulrich Strunz

Email
f9b55094dd0d4c19aa4f09bbb0a1a2e4.jpgf9b55094dd0d4c19aa4f09bbb0a1a2e4.jpg
Kat.broj : K45
216,00 kn
Opis

Uvez: tvrdi

Broj stranica: 190

Opis: Ovo je knjiga koja će promijeniti vaš život! Stručno je napisana, ali na vrlo jednostavan i razumljiv način objašnjava što je dobro, a što loše za održavanje fizičke i mentalne kondicije. Dr. med. Strunz uspješnim programom treninga dovodi naše tjelesne funkcije do maksimuma, uči nas kojom ćemo hranom opskrbiti svoje tijelo supergorivom, a mentalnim tehnikama preobražava nas u osobu koja zrači mirom i zadovoljstvom. Kako se to radi, pročitajte u ovoj genijalnoj knjizi i upoznajte tajnu vječne mladosti.
Knjiga koju bi trebao pročitati i primjenjivati svaki čovjek, neprocjenjivo korisna!!!

Kliknite link za više o knjizi

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk