Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Moć samoiscjeljenja

Email
RASPRODANO
Kat.broj : K1036
Opis

Naslov: Moć samoiscjeljenja

Autor: dr. Herbert M. Shelton, dr. T. C Fry i dr. David Klein

Uvez: meki

Broj stranica: 144

Format: 18 x 25 cm

Ova knjiga sadrži tekstove tri velikana pokreta Prirodne medicine dr. Herberta M. Sheltona, dr. T. C Frya i dr. Davida Kleina iz kojih saznajemo:

da imamo doslovno na tisuće anđela čuvara i zaštitnih mehanizama koji nas mogu neprekidno održavati zdravima, sretnima i živahnima do najmanje sto godina života; da posjedujemo mnogo raznovrsnih unutrašnjih izvora podrške te da trebamo naučiti kako da ih upotrijebimo za ostvarivanje najveće dobrobiti; kako da aktiviramo velike unutarnje moći i postignemo trajno zdravlje i sreću; da po potrebi moramo promijeniti orijentaciju i prihvatiti one programe i postupke koji dovode do najviše moguće razine blagostanja; da ćete više voljeti i biti više voljeni steknete li vlast nad samima sobom kakvu vam omogućava razumijevanje velikih unutarnjih moći.

Znanje će vas osloboditi!

Poruka Prirodne medicine je jednostavna: normalno stanje ljudskog postojanja tijekom cijelog života je radosno zdravlje; taj život je lišen patnje i znatno je duži od sto godina, možda čak sto šezdeset ili dvjesto godina. To što čovječanstvo danas pati zbog silnih bolesti i pritisnuto je mnogim jadima, brigama, nagrizajućom nesigurnošću, utjecajima koji crpe životnu snagu i preuranjenom smrću nije bitno — nas zanima potencijal koji je svojstven svim ljudima i uobičajen za sve ljude. Kada su životne okolnosti idealne — a to je nešto što u znatnoj mjeri određujemo sami — možemo realizirati svoj prirodni potencijal. Cilj ove poruke iz životne znanosti odnosno prirodne medicine je da vam pomogne ostvariti sav vaš potencijal, da vas nadahne i motivira da poduzmete odlučne korake prema povećanju realizacije vašeg latentnog potencijala te da tim putom usmjerite svoju djecu i svoje bližnje.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk