Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Tapkanjem do rješenja

Email
Tapkanjem do rješenja, Nick Ortner, knjiga, cijena
Kat.broj : K09
126,00 kn
Opis

Tapkanje, također poznato kao EFT, vrlo je moćan alat unapređenja života na više razina: mentalnoj, emocionalnoj i tjelesnoj. Pokazalo se da brzo i djelotvorno rješava cijeli niz problema: od tjeskobe, napetosti, kronične boli, ovisnosti i straha, do stjecanja kontrole nad tjelesnom težinom, financijskog obilja, olakšanja stresa i još toliko toga. Utemeljeno na načelima drevne akupresure i suvremene psihologije, tapkanje se usmjerava na specifične energetske meridijane, istovremeno vodeći računa o negativnim emocijama i tjelesnim senzacijama.

U kombinaciji s izgovaranjem formula, tapkanje pomaže da se umiri živčani sustav i na taj se način tijelu povrati energetska ravnoteža, a mozak se uskladi tako da reagira na zdrav način. Svjetski poznat stručnjak za tapkanje Nick Ortner otkriva: povijest i znanost tapkanja, i zašto tako mnogo liječnika ovu metodu prepisuje za širok raspon zdravstvenih problema prakse koje se lako primjenjuju, dijagrame i radne listove pomoću kojih ćete postupno naučiti tapkati na raznovrsne probleme cjeline gradiva koje obrađuju sve, od olakšavanja boli do poticanja na smanjenje težine i boljih odnosa pomoću tapkanja istinite priče iz stvarnog života o iscjeljenju, od boli koju uzrokuje fibromijalgija do straha od letenja.

Jednostavne strategije koje Nick Ortner iznosi pomoći će čitateljima otpustiti strahove i pročistiti ograničavajuća uvjerenja koja ih priječe da ostvare život kakav žele.

Riječi pohvale za knjigu Tapkanjem do rješenja "Učenja Nicka Ortnera imaju jednostavnu primjenu, ali djeluju poput čarolije. Mene je svakako naučio kako da kroz proces tapkanja kao nekim čudom otpustim i riješim svakovrsne probleme. Knjiga Tapkanjem do rješenja jako će vam se svidjeti. Meni se i te kako sviđa." - Louise L. Hay, autorica knjige Kako iscijeliti duh i tijelo

"Odbacite svaku sumnju: ovo doista djeluje. Radio sam s Nickom i metodom tapkanja ostvario sjajne rezultate u životu. - Dr. Wayne Dyer, autor knjige Wishes Fulfilled

"Od srca preporučujem knjigu Tapkanjem do rješenja! Pročitajte je i počnite tapkanjem utirati svoj put do boljeg zdravlja i ljepšeg života." - Dr. Christiane Northrup, autorica knjiga Kako iscijeliti duh i tijelo i Mudrost menopauze

Naslov: Tapkanjem do rješenja

Autor: Nick Ortner

Uvez: meki

Broj stranica: 235

Format: 16 x 23 cm

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk