Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

MERLINIT (GABBRO)

Email
465g,6,6cm
Kat.broj : Kr0425b
363,00 kn
IMG_9577 copy
Opis

Veličina: 6,6 cm

Težina: 465 g

Opis: Prekrasna kugla Merlinita zvanog i Gabbro. Zapanjujuča crna matrica sa sivim, tamno ljubičastim do bijelim zrcalnim inkluzijama zadivlčjujućeg uzorka i kontrasta vrhunske kvalitete.

Djelovanje;

Merlinit u život donosi magiju i sreću. Ovaj dendritski kamen sadrži mudrost šamana, alkemičara i čarobnjaka. Pristupa višim dimenzijama i koristan je tjekom putovanja između svijetova. Merlinit izvrsno podržava šamanske prakse i magične rituale, nudi uvid u prošlost i budućnost. Merlinit pomaže usklađivanju živčanog sustava povečavajući protok energije duž kralježnice i kroz mozak. Odličan je za dišni i krvožilni sustav. Duhovno je kamen ravnoteže. Negove dvije boje donose harmoniju balansirajući komplementarnosti. Psihološki je snažan energetski čistač. Reprogramira ukorjenjene obrasce ponašanja u mentalnom i emocionalnom te donosi dubinsku promjenu. Pomaže u suočavanju s negativnim iskustvima, pretvarajući ih u pozitivno učenje. Vrlo je učinkovit za karmičko iscjeljivanje jer poseže u prošlost  kako bi očitao Akaški zapis te pomaže u njegovom preoblikovanju posebno dubokih vjerovanja i zavjeta koji stvaraju blokade. Fizički Merlinit potiče cirkulaciju energije i kisika u tijelu.

 

 
Full Review William Hill www.wbetting.co.uk