Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

AFRIČKI ŽAD

Email
31ac5d8f2dfbe7aa6d03f249f6c85d4f.jpg31ac5d8f2dfbe7aa6d03f249f6c85d4f.jpg
627g
Kat.broj : Kr441
116,13 €
Opis

Veličina:  cm

Težina: 627 g

Lokacija: Svazi

Opis: Zadivljujuća kugla tamnozelenog afričkog žada pronađenog na vrlo teško dostupnom i nepristupačnom mjestu u samom vrhu planine. Prekrasna tamno zelena boja žada s mikroskopskim inklozijama pirita koji postaju vidljivi na jakom svjetlu. 

Djelovanje: Žad je simbol čistoće i smirenosti. Predstavlja mudrost dosegnutu u spokojnom miru. Povezan je sa srčanom čakrom i pojačava ljubav, vjernost i velikodušnost. Štiti nositelja od zla, donosi sklad, te privlači sreću i prijateljstvo. Donosi emocionalnu ravnotežu i stabilnost.
Potiče zadovoljstvo sa samim sobom. Žad nas potiče da postanemo ono što stvarno jesmo.
Žad je kristal koji pročišćava, pomaže čišćenje tijela i on je broj jedan kristal za bubrege i nadbubrežne žlijezde. Potpomaže plodnost i olakšava porođaj. Djeluje na kukove i slezenu. Dovodi u ravnotežu tekućinu unutar tijela. Koristi se i kod plućnih problema, slabosti imuniteta, prevelikog umora živčanog sustava, ptsp-a.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk