Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

AHAT TURITELA

Email
cca.3cm, 16-25g
Kat.broj : Kr0508
10,00 kn
Opis

Veličina: cca. 2 - 2,5 cm

Težina: cca. 5 - 10 g

Lokacija: Green River, Wyoming

Opis: Polirani obluci turitela ahata

Djelovanje: Turitela ahat je duboko povezan sa zemljom i domom. Kamen opstanka, snage i zaštite. Vibracija mu je sporija i zato je izvrstan stabilizator.
Turitela ahat je kamen osobne povezanosti s vlastitom prošlošću, porijeklom, domovinom i zemljom iz koje su došli naši preci. Poznat je kao zapisničar povijesti i kao takvog možemo ga koristiti za pristup mudrosti prošlih svjetova i života.
Otvara komunikaciju između biljnog i mineralnog kraljevstva i pruža pristup korisnim informacijama u liječenju planeta. Ako ga stavimo u zanemarenu i zagađenu zemlju, turitela ahat će je očistiti i oživjeti. Njegova ljekovita energija može se projicirati i ako se stavi na kartu ili fotografiju ugroženog područja.
Za one koji često putuju, turitela ahat štiti od opasnosti i čuva vezu s voljenima kod kuće. Posebno je učinkovit protiv prometnih nesreća.
Odličan kristal plodnosti, povećava šanse za uspjeh IVF-a (In vitro oplodnja) i drugih tretmana plodnosti i potpomognute oplodnje. Također, divan kristal tijekom cijele trudnoće i majčinstva. Pomaže djecu naučiti hodati.
Turitela ahat donosi nam stabilnost, mir, zrelost, toplinu, sigurnost, samopouzdanje, potiče bračnu vjernost.
U alternativnim tretmanima koristi se za uklanjanje umora, koristan je za bolju apsorpciju hranjivih tvari, vitamina A, cinka, kalcija i magnezija. Može pomoći kod problema oticanja nogu i ruku. Koristan je kod svih problema povezanih sa starenjem, probavom, kod crijevnih viroza. Umiruje kožne osipe.
Može biti koristan u tretiranju proširenih vena i seksualne disfunkcije. Poboljšava koncentraciju, percepciju, analitičke sposobnosti i sve mentalne funkcije. Koristan je za srce i krvne žile. Kada se stavi na srčanu čakru, jača srčani mišić i iscjeljuje emocionalnu neravnotežu. Turitela ahat olakšava opraštanje prošlih uvreda i zarastanje emocionalnih rana koje stoje na putu zdravih odnosa. Savladava gorčinu u srcu iscjeljujući ljutnju, gajeći ljubav i pruža hrabrost za ponovni početak.
Koristan je za samoanalizu i otkrivanje skrivenih okolnosti koje bi mogle ometati blagostanje. Turitela ahat potiče samoprihvaćanje, smjelost i hrabrost govorenja i življenja vlastite istine.
Transformacijski kristal koji pojačava želju i napore za promjenu situacije, izgleda, zdravlja ili odnosa. Mijenjajući sebe, mijenjamo svoj život. Učimo plesati, govoriti novi jezik, vježbamo, postajemo bolji supružnik ili dijete. Moćan transformirajući kristal koji je izvrsno sredstvo za naš rast, razvoj novih sposobnosti i promjenu života u željenom pravcu.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk