Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

AHAT vatreni

Email
RASPRODANO
Kat.broj : Kr0333
img_5027
Opis

Veličina: cca. 2,5 - 3 cm

Težina: cca. 9-20 g

Lokacija: Maroko

Djelovanje: Vatreni ahat ima duboku vezu sa zemljom, energija mu je umirujuća, donosi sigurnost. Jakih uzemljujućih moći, daje potporu u teškim trenucima. Vatreni ahat ima snažno zaštitno svojstvo, posebno protiv pakosti. Gradi zaštititni štit oko tijela, vraća zlo njegovom izvoru tako da izvor razumije zlo koje čini. Vatreni ahat razgaljuje zemaljsku čakru i stimulira vitalnost na svim nivoima. Otpušta strahove i donosi duboku sigurnost. Pomaže pri eliminaciji čežnji i destruktivnih strasti i može biti koristan pri liječenju ovisnosti. Potiče opuštanje tako da se tijelo potpuno umiri poboljšavajući meditaciju, budi duhovnu snagu i pomaže evoluciju svijesti. Vatreni ahat liječi želudac, nervni i endokrini sustav i poremećaje cirkulacije. Dobar je za oči, jača noćni vid i čini vid oštrijim. Donosi u tijelo vitalnost i spriječava potpuno iscrpljivanje energije. Kada se stavi na oštećenu čakru, on je vraća u normalu. Na suptilnoj razini čisti energetske blokade i puni auru energijom.

 

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk