Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

GAGAT

Email
RASPRODANO
Kat.broj : Kr0500
IMG_0292
IMG_0239
Opis

Težina: cca. 5 - 10 g

Veličina: cca. 2 - 2,5 cm

Lokacija: Meksiko

Djelovanje: Gagat izvlači negativnu energiju i razgrađuje bezrazložne strahove.  Tijekom više tisućljeća koristio se kao talisman. Čuva od nasilja i bolesti. Pruža zaštitu tijekom duhovnih putovanja i pomaže u potrazi za duhovnim prosvjetljenjem. U drevna vremena koristio se kao zaštita od „entiteta tame“.
Kažu da su oni koje ovaj kamen privlači stare duše koje imaju bogato iskustvo reinkarniranja na zemlji.
Gagat stabilizira financije, štiti poslove i potiče preuzimanje kontrole nad životom.
Donosi stabilnost i ravnotežu kod velikih promjena raspoloženja i olakšava depresiju. Još od viktorijanskog doba poznat je kao jedan od najboljih iscjelitelja tuge i žalosti. Gagat pročišćava korijensku čakru i stimulira kundalini.

U alternativnim terapijama koristi se kao pomoć kod migrene, epilepsije, prehlade, limfnih problema, zubobolje, bolova u trbuhu, menstrualnih grčeva, problema s jetrom i bubrezima.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk