Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Boji Kamenje

Email
boji kamenje, boji stoneboji kamenje, boji stone
RASPRODANO
Kat.broj : Kr0585
Kristal
Izaberite kristal
IMG_0510
boji-stone-nebeski-dar2
Opis

Opis: Boji kamenčići veliki su cca. 3,5 cm i dolaze u svilenoj vrećici s certifikatom

Lokacija: SAD, Kanzas

Djelovanje: Izvrsni su za usklađivanje energije i svih vrsta polariteta. Puno se koriste u energetskom i psihičkom liječenju za oslobađanje blokada. Također se upotrebljavaju za uravnotežavanje i poravnavanje čakri. Izvrsni su za uzemljavanje viška energije, spuštaju na zemlju ljude koji "lebde". Kada ih nosite sa sobom stvaraju zaštitni oklop oko tijela.
U ljekovite svrhe upotrebljavaju se za obnovu stanica i pomlađivanje tijela, za opće ozdravljenje, fizičku energiju, kod kroničnog umora, bolova u križima, artritisa. Jačaju i stimuliraju sve energetske centre u tijelu (čakre). Potiču kreativnost i bude unutarnje dijete u svakome od nas.
Kroz svoje energetsko polje ne proizvode samo dubok osjećaj uzajamne pripadnosti kod ljudi, nego sa svojom energijom prodiru i u životinje i biljke. Opuste li se grane vašeg kućnog bilja ili vam se kućni ljubimac ne osjeća dobro pomozite im snagom Boji kamenja.

Napomena: Naše Boji® kamenje ima informacijsku knjižicu i certifikat autentičnosti. To vam je dokaz da ste dobili pravu stvar s izvora u Kanzasu, a također i jamstvo da su vaši Boji-i pročišćeni i ispravno aktivirani.

Za više informacija kliknite OVDJE

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk