Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

CIRKON

Email
cca.2,5cm,16-28g
Kat.broj : Kr1826
33,00 kn
img_0258-copy3
Opis

Veličina: cca. 2,5 - 3 cm

Težina: cca. 16 - 28 g

Lokacija: Mwanza,Malawi

Opis: Prirodni žuto-crveni cirkon (hijacinit) vrlo rijedak u ovim dimenzijama.

Djelovanje: CIRKON (Hijacint) potiče metabolizam, aktivira jetru, slezenu, gušteraču, štiti imunosni sustav, antiseptičan je i smanjuje temperaturu. Odličan je za oboljenja dišnih puteva, pluća i bronhije, poboljšava apetit i probavu. Štiti od uroka, zlonamjernih duša i noćnih mora.

Vjerovalo se kako povećava bogatstvo svog vlasnika i da mu pomaže u ostvarenju vizija. Osoba koja ga nosi vrlo brzo stječe popularnost u svom okruženju i zaštićena je od udara groma. Ovo je kamen nade, rastjeruje potištenost, a depresivnim osobama opterećinim teškim mislima olakšava san.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk