Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

GORSKI KRISTAL

Email
RASPRODANO 15-29g, 3-7cm
Kat.broj : Kr0094
img_0204-copy
img_0205-copy
img_5084
img_5087
img_5088
img_0193-copy
img_5090
Opis

Veličina: cca. 3 - 7,5 cm, debljina 1 - 2,5 cm

Težina: cca. 15 - 29 g

Lokacija: Ivato, Madagaskar

Opis: Prirodna neobrađena špica gorskog kristala ( Molimo vas, ne birajte špicu sa slike. Špica ima jako puno i sve su slične ovima na slici, tako da teško u toj hrpi ponovno možemo naći istu) Osim klasičnih formi ima ih i u formi prijatelj, blizanci, laser, fantom, dvostruko ili više terminiranih, usmjerivača, transmitera, transusmjerivača DOW, tantričkih blizanaca, aktivatora, žezla... uglavnom ima ih u svim poznatim formama

Djelovanje: Rimljani su vjerovali da gorski kristal sadrži energije bogova koje daju snagu, hrabrost i mudrost. Gorski kristal je univerzalan kamen, svatko bi trebao imati jedan! Čist je i snažan energetski izvor, jača energetsko polje, stimulira moždane funkcije, stimulira imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu, aktivira sve nivoe svijesti; daje sklad duši.
Ovaj kristal aktivira sve čakre; koristi se i za zaštitu od energetskih utjecaja drugih ljudi, za zaštitu od zračenja kompjutera kao i za zaštitu od podzemnih zračenja.
Udvostručava ljudsko energetsko polje, štiti nositelja od radijacije, poništava statički elektricitet.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk