Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

MOLDAVIT

Email
moldavit, moldavitemoldavit, moldavite
RASPRODANO
Kat.broj : Kr1511
IMG_7836 copy
Opis

Veličina: cca. 15 - 20 mm

Lokacija: Češka

Opis: Prirodni primjerak moldavita

Djelovanje: Molavit je vrlo rijedak kamen, može pojačati djelovanje drugih kristala dovodeći ih do njihove najviše vibracije. Omogućava komunikaciju s višim ja i s vanzemaljcima. Ima iznimno visoku vibraciju koja otvara, čisti blokade i usklađuje čakre. Utjelovljava božanski plan i ubrzava duhovni rast. Odgovara krunskoj čakri, otvara je da bi primila više duhovno usmjeravanje. Kada se postavi na grlo, prenosi međuplanetarne poruke, naročito one vezane za ekologiju na zemlji i njene potrebe za iscjeljivanjem. Moldavit je koristan za osjetljive ljude kojima teško pada inkarnacija na Zemlji i koji se ne mogu naviknuti na patnju i duboke emocije. Pomaže oslobađanje od vezanosti za pitanja svjetovnih i zemaljskih sigurnosti, poput novca i brige za budućnost. Vrlo je inspirativan, donosi neočekivana i originalna rješenja, također može neutralizirati hipnotičke naredbe i programe. Fizički, držanje moldavita može izazvati ogromnu navalu energije kroz tijelo. Moldavit, prije svega, osvještava uzrok i izvor bolesti ili nekog poremećaja i onda potiče proces otpuštanja i iscjeljenja. Također vam skreće pozornost na dar koji se krije unutar vaše bolesti. Može se koristiti kao instrument za postavljanje dijagnoze. Ljudi kojima se ne sviđa njegova tamnozelena boja, uglavnom imaju averziju prema emocijama i potrebno im je da iskuse bezuvjetnu ljubav i cjelovitost. Napomena: Moldavit je osjetljiv i ne treba ga čistiti solju ili u slanoj vodi, jer će mu sol oštetiti površinu

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk