Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

SPODUMEN - HIDENIT

Email
f21852de5c5a29ea7f0b0d06a58cdfa5.jpgf21852de5c5a29ea7f0b0d06a58cdfa5.jpg
PRODANO!
Kat.broj : KR450b
Opis

Težina: 35 g

Dimenzije: cca.3,5 x 3 x 2 cm

Lokacija: Madagaskar

Opis: Prirodni komad spodumena (hidenit - zelena varijanta)

Djelovanje:Spodumen (hidenit) jača srčani mišić i krvožilni sustav. Koristan za stanja koja utječu na živce u tijelu, poput neuralgije. Smiruje epilepsiju i smanjuje bol u zglobovima. Pomaže fizičkom tijelu da se opravi od emocionalnog stresa, posebno je koristan kod problema s depresijom. Stimulira imunitet.
Hidenit je koristan za intelektualna i emocionalna iskustva, ima moć povezati intelekt s ljubavlju. Podržava nove početke. Olakšava postavljanje dijagnoze: kada se njime nježno prelazi po tijelu, pokazuje zone slabosti, hladnoće i poremećaja. Potiče timus i područje prsnog koša. Da bi stimulirao duhovne uvide, najbolje ga je staviti na treće oko.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk