Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

TURMALIN - zeleni

Email
040c1edca92a82747bfae59d56bf2188.jpg040c1edca92a82747bfae59d56bf2188.jpg
RASPRODANO
Kat.broj : Kr820
Opis

Veličina: cca 1 cm

Težina: cca 0,8 g

Lokacija: Madagaskar

Opis: Prirodni komad zelenog turmalina odlične kvalitete

Djelovanje: Turmalin čisti i balansira sve čakre, meridijane vraća u ravnotežu i stvara zaštitno polje oko tijela. Smanjuje strah i potiče samopouzdanje. Uklanja osjećaj žrtve, privlači inspiraciju, suosjećanje, toleranciju i napredak.
Turmalin je moćan mentalni iscjelitelj. Dovodi u ravnotežu desnu i lijevu stranu mozga, a negativne misli transformira u pozitivne.
Zeleni turmalin otvara srčanu čakru, budi strpljenje, blagost i osjećaj pripadanja, donosi uživanje u životu. Dobro djeluje na oči, srce, timus, mozak, imunitet, pomaže kod kroničnog umora i iscrpljenosti. Može smiriti panične napade i klaustrofobiju. Koristan je za hiperaktivnu djecu.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk