Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Iskoristite promotivni popust na sve proizvode od šungita. Kliknite LINK

TURMALIN zeleno-plavi

Email
2ab227d519bd9225810d2b6636315ea1.jpg2ab227d519bd9225810d2b6636315ea1.jpg
PRODANO!
Kat.broj : Kr821
Opis

Veličina: cca 1,1 x 1 x 1,1 cm

Težina: cca 4 g

Lokacija: Madagaskar

Opis: Prirodni komad zeleno-plavog turmalina izvrsne kvalitete!

Djelovanje: Turmalin čisti i balansira sve čakre, meridijane vraća u ravnotežu i stvara zaštitno polje oko tijela. Smanjuje strah i potiče samopouzdanje. Uklanja osjećaj žrtve, privlači inspiraciju, suosjećanje, toleranciju i napredak.
Turmalin je moćan mentalni iscjelitelj. Dovodi u ravnotežu desnu i lijevu stranu mozga, a negativne misli transformira u pozitivne.
Zeleni turmalin otvara srčanu čakru, budi strpljenje, blagost i osjećaj pripadanja, donosi uživanje u životu. Dobro djeluje na oči, srce, timus, mozak, imunitet, pomaže kod kroničnog umora i iscrpljenosti. Može smiriti panične napade i klaustrofobiju. Koristan je za hiperaktivnu djecu.
Plavi turmalin aktivira grlenu čakru i treće oko. Stimulira čežnju za duhovnom slobodom i jasnoćom u izražavanju sebe, potiče vjernost, etiku, toleranciju i ljubav za istinu. Koristan je za pluća, imunitet, mozak, djeluje na bubrege, mokraćni mjehur, kronično bolno grlo. Dobar je kod nesanice, noćnog znojenja, upale sinusa i bakterijskih infekcija.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk