Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

DIOPTAZ, ŠATUKIT, KRIZOKOLA XL

Email
abb77c6e4d93bbc4ed74f34920586033.jpgabb77c6e4d93bbc4ed74f34920586033.jpg
PRODANO
Kat.broj : Kr1333
Opis

Težina: 1085 g

Dimenzije: cca. 13,5 x 9,5 x 8,5 cm

Lokacija: Kolwezi, Congo

Opis: Ručno polirani komad smaragdno zelenog dioptaza sa krizokolom i šatukitom, slobodna forma. Rijedak i tražen kristal.

Djelovanje:

Dioptaz potiče življenje u sadašnjem trenutku, potiče pozitivan stav prema životu i daje vam sposobnost da se spojite s vlastitim izvorom. Preobražava negativno u pozitivno u svim područjima života, prevladava svaki osjećaj nedostatka i omogućuje ispunjavanje potencijala. Dioptaz donosi emocionalno iscjeljenje i svijest o unutrašnjim bogatstvima. Regulira poremećaje stanica, snižava visoki krvni tlak, smiruje bol, migrenu, sprječava srčani udar i liječi srčane smetnje. Smiruje mučninu, stres, regenerira jetru.

Krizokola Snaga, ravnoteža. Razvija sklad i usklađenost sa zemljom. Pročišćava okolinu. Stvara sjajnu unutarnju snagu, razvija i povećava fizičku vitalnost.
Krizokola je kamen sklada na univerzalnoj i vrlo osobnoj razini. Koristan je za čišćenje prostora i uklanjanje negativnosti od osoba. Ovo je vrlo nježan kamen, energija mu djeluje na blag i skladan način. Pomaže olakšati strah, tjeskobu i krivnju. Koristi se i za komunikaciju s duhovnim silama Zemlje.
Fizički je koristan kod astme, upale pluća, mišićnih grčeva, artritisa, glavobolje, za zaštitu tijekom trudnoće i rađanja. Primarno je vezana za grlenu čakru, a može se koristiti za srčanu i treću čakru.

Šatukit je visokospiritualan kamen , podiže vibraciju, stimulira treće oko i grlenu čakru te ih usklađuje. Posebno je koristan u slučajevima gdje je iskustvo iz prošlog života uništilo metafizičke sposobnosti. Uklanja kletve i programe iz prošlih života. Pruža snažnu zaštitu i vraća tijelo u ravnotežu. U obliku eliksira koristan je kao generalno osviježenje, naročito u proljeće.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk