Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

ŠKOLJKA ZA KAĐENJE

Email
Abalone cca.14x10cm
Kat.broj : R91
99,00 kn
IMG_7880 copy
IMG_7877 copy
IMG_7877 copy6
Opis

Školjka za obredno kađenje prostora veličine cca. 13 - 16 cm.

Pastelne boje duge školjke Petrovog uha korištene su u obrednim ritualima kako bi se napunila naša duša i pojačao osjećaj mira, ljepote, suosjećanja i ljubavi. Abalone je poznato da umiruje živce i potiče smireno ponašanje, kao i da nježno otvara naše psihičke i intuitivne veze. Povećava četiri C - komunikaciju, suradnju, predanost i kompromise - koji vode u sklad i ravnotežu.

Fizički, školjka Petrovo uho (Abalone) jača imunološki sustav, energizira energiju tijela i pomaže u asimilaciji proteina. Također može koristiti sportašima povećanjem snage i izdržljivosti.

Kađenje je moćan ritual čišćenja koji koriste mnoge izvorne tradicije širom svijeta. Spaljivanje određenog bilja poput kadulje stoljećima se koristilo za emocionalno, psihičko i duhovno pročišćavanje ili kao blagoslov za osobu u potrebi. Mnogi ga koriste za čišćenje negativnih energija i stvaranje osjećaja mira i sklada u tijelu, objektu kao i u kući ili prostoru oko vas. Kad se energija ne očisti, ona može stajati i nakupljati se da bi se mjesto ili stvar osjećala teškim. Na primjer, kristal može zadržati energiju prethodnih vlasnika, pa kad god radite s novim kristalima, najbolje je osloboditi se te energije i započeti svježom. Korištenje svežnja Kadulje za kađenje jednostavan je i brz način uklanjanja stare stajaće energije i pozivanje nove pozitivne energije u prostor. Na taj ćete način pokazati svoje vlastite namjere pri radu sa svojim kristalima. Kadulja se koristi za iseljavanje negativnih energija, duhova i utjecaja.

Uz školjku možete naručiti i kobra stalak klikom na LINK

Pretraži trgovinu

Slikovna tražilica kristala

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk