Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Iskoristite promotivni popust na sve proizvode od šungita. Kliknite LINK

CVIJET ŽIVOTA

Email
CVIJET ŽIVOTA, privjesak, nakit, srebro, cijena, gdje kupiti, webshop, on line, Srebrni privjesak cvijet života, cijena, gdje kupiti, webshop, značenje simbola.
srebro 925, 2,5cm
Kat.broj : N686
Array
216,00 kn
IMG_9966
Opis

Privjesak Cvijet života,  srebro 925, lijep i kvalitetno izrađen privjesak.
Veličina privjeska  2,5 cm

Cvijet života simbol je savršenog kozmičkog reda i jedan je od osnovnih simbola Svete geomerije koja vjeruje da je sav život dio božanskog, geometrijskog plana. Sve poznate strukture slijede ovaj plan. Mnogi u Cvijetu života vide simbol koji predstavlja ili opisuje ciklus stvaranja. Ovaj simbol pokazuje da sav život i svijest dolaze iz jednog izvora (prikazano prvim krugom). Sljedećih 6 krugova identični su procesu diobe stanica. Stoga se Cvijet života vidi kao model Božjeg stvaranja.
Cvijet života bio je sveti simbol kroz tisućljeća u mnogim kulturama. I sam Leonardo da Vinci bio je opčinjen proučavanjem Cvijeta života.
Simbol Cvijeta života djeluje harmonizirajuće i koristi se za usklađivanje u svakodnevnom životu. Vjeruje se da potiče ujedinjenje uma, srca i duše. Nošen kao privjesak donosi oslobađanje energetskih blokada i slobodan protok u zagrljaju božanskog jedinstva.

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk