Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

MAJČINSTVO

Email
privjesak majčinstvo, plodnost, majka-božica, nakit, cijena, gdje kupiti, značenje simbola, webshopPrivjesak Majčinstvo, majka-božica, značenje simbola, nakit, cijena, webshop
srebro 925, 3,5cm
Kat.broj : N710
559,00 kn
Opis

Privjesak Majčinstvo, srebro 925, vrhunska izrada i kvaliteta, fantastično precizno izrađeni detalji, prekrasan prvoklasni masivniji privjesak koji možete nositi s ponosom.
Veličina privjeska cca. 3,5 x 3,2 cm, a težina 11g

Majka-božica simbolizira plodnost, vječna majka povezana je s vodom koja također donosi plodnost i život. Simbol snage i vječne bezuvjetne ljubavi.

 Možete naručiti i srebrni lančić za privjesak - kliknite link ovdje

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk