Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

SHIVINO OKO

Email
14598fdcfc50b7a5d35997a0a7d75723.jpg14598fdcfc50b7a5d35997a0a7d75723.jpg
RASPRODANO
Kat.broj : N328
14598fdcfc50b7a5d35997a0a7d75723.jpg
Opis

Opis: Shivino oko (Shiva eye) na naušnici od srebra vrhunske kvalitete.

Veličina: 6 mm

Shiva školjka poznata kao Shivino oko je školjkica puževe kućice, zaštitni pokrov koji se na kraju njegovog životnog ciklusa odvaja i tone na morsko dno.
Na jednoj strani pokrova nalazi se predivna spirala zvana Shivino oko. Oblik spirale je unikatan od primjerka do primjerka, a boje se protežu od bež do tamno zelene, ovisno o prehrani puža, dok je podloga uvijek mliječno bijela.
Shivino oko predstavlja treće oko na sredini čela indijskog božanstva Shive. Smatra se da razvija mogućnost gledanja nevidljivih stvari i daje uvid. Ono simbolizira mudrost, kreativnu vizualizaciju, kreaciju, tok života, konstantnu promjenu u svemiru i prilagodljivost, te duhovno znanje.
Nakit od Shivinog Oka predstavlja prekrasan dar jer povezuje prirodnu ljepotu i duhovna značenja.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk