Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

ONIKS

Email
oniks - narukvicaoniks - narukvica
Kat.broj : N786
13,00 €
oniks - narukvica
Opis

Podesiva narukvica od ispletenih kuglica oniksa, promjer kuglica cca. 6 mm

Djelovanje: Oniks je moćan zaštitni kamen koji apsorbira negativnu energiju. Pomaže da se oslobodimo psihičkog stresa i potiče emocionalni napredak i blagostanje. Prema indijskoj tradiciji oniks pomaže ljudima da zaborave prošle veze i dovodi ih u sklad sa sadašnjošću.
Crni oniks simbolizira čistoću, pruža potporu u teškim i zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa. On nam daje snagu, fokusira našu energiju i usklađuje je s višom silom. Svojom sposobnošću da nam podari snagu, olakšava nam gospodarenje vlastitom sudbinom, a često pruža i uvid u budućnost.
Oniks pomaže učenje lekcija, potiče izdržljivost i postojanost, daje samopouzdanje i pomaže nam da se opustimo u svom okruženju. Ublažava strahove i brige i donosi stabilnost u život. Poboljšava samokontrolu, uz njega dobijamo neprocjenjivi dar mudrog odlučivanja.
Oniks je koristan za bubrege, jetru, noge, zube, kožu, nokte, kosti, koštanu srž, poremećaje krvi,  za rast kose. Smanjuje stres, daje dobar san. Uz njega se lakše mijenjaju loše navike.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk