Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

DIJAMANT

Email
DIJAMANT CRNI - ogrlicaDIJAMANT CRNI - ogrlica
RASPRODANO
Kat.broj : N435
15a03d9bb25ea4eb29d83d988cd7a95a.jpg
Opis

Ogrlica od prirodnih nebrušenih crnih dijamanata cca. 1-2 mm, dužine 45 cm sa srebrnom kopčom.

Djelovanje: Dijamant je već tisućama godina simbol bogatstva i čistoće. Njegova čista bijela svjetlost pomaže postići cjelovitost u životu. Učvršćuje veze, donoseći ljubav, jasnoću, vjernost i razumijevanje u partnerstvo. Odličan je za blokiranje geopatogenog i elektromagnetnog zračenja i kao zaštita od zračenja mobilnih telefona.
Dijamant je pojačivač energije i jedan je od rijetkih kristala kojemu nikada nije potrebna regeneracija. Povećava energiju svega s čim dođe u kontakt, pa tako i kristala koji se koriste u liječenju povećavajući njihovu moć.
Dijamant donosi snagu, neustrašivost, stimulira maštu, jasnoću uma, budnost, prosvjetljenje. Podsjeća na sklonost duše i pomaže duhovnu evoluciju. Aktivira krunsku čakru i povezuje s božanskim svjetlom.
Dijamant vraća metabolizam u ravnotežu, iznimno je koristan za mozak, vid, alergije, razna kronična stanja, seksualnu disfunkciju muškarca.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk