Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

HERKIMER DIJAMANT

Email
srebro, 1-1,5cm
Kat.broj : N946
66,23 €
Kristal
Izaberite kristal
herkimer dijamant
Opis

Privjesak herkimer dijamant, veličina 1-1,5 cm, srebro.

Djelovanje: Herikimer dijamant puni energijom i oživljava. Stimulira duhovne sposobnosti, intuiciju, telepatiju, pomaže sjećanje i razumijevanje snova. Povezuje s vodstvom iz viših dimenzija. Usklađuje osobni potencijal s najvišim duhovnim razinama kako bi prepoznali blokade ili otpor na svom duhovnom putu. Olakšava nježno oslobađenje i transformaciju, iznoseći svrhu duše na vidjelo. Aktivira svjetlosno tijelo. Usklađuje i povezuje ljude.
Odličan kristal za čišćenje od elektromagnetskog zagađenja i za zaštitu od geopatogenog zračenja.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk