Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

SHIVA LINGAM

Email
shiva lingam, šiva lingam, cijena, gdje kupiti, kozmičko jajeShiva lingam, šiva lingam, značenje, djelovanje, cijena, gdje kupiti, prodaja, webshop
2-3cm
Kat.broj : N853
8,00 €
shiva lingam, šiva lingam, cijena, gdje kupiti, kozmičko jaje
Opis

Privjesak Shiva lingam veličine 2-3 cm

Shiva lingam (Šiva lingam) je simbol ujedinjenja muške i ženske energije, simbol ljubavi. Oblik Shiva lingama predstavlja mušku energiju - znanje, a oznake na njemu koje se razlikuju od kamena do kamena, predstavljaju žensku energiju - mudrost. Shiva lingam ima višu frekvenciju od svih minerala na zemlji i njegove vibracije su savršene za pročišćavanje prostora. On dovodi našu energiju u sklad s planetarnom energijom.

Simbol seksualnosti i moćne energije ovaj kamen je sveti kamen već tisućama godina. Svojom energijom može aktivirati kundalini energiju i napuniti cijeli sustav čakri. Za sve koji osjećaju da im je potrebno podizanje vitalnosti i životne energije preporučuje se meditiranje ili spavanje sa Shiva lingamom. Olakšava ujedinjenje suprotnosti, poput muške i ženske energije, duha i tjela i izvrstan je za seksualno iscjeljivanje.

Shiva lingam nam olakšava uvidjeti i otpustiti sve što smo prerasli. Posebno je koristan kod emocionalne boli koja proizlazi iz ranog djetinjstva, jer vraća povjerenje u mušku energiju i u vlastite muške kvalitete i može nam privući dobrog partnera za seksualno iscjeljenje.
Shiva lingam može pomoći da se prekinu suptilne seksualne povezanosti nakon prekida veze i pomaže ukloniti energetske niti, kuke iz ženskih i muških spolnih organa, ponovo energizira baznu čakru i otvara čist put za novi odnos. Shiva lingam pomaže nam vratiti samopoštovanje, ženama -ženstvenost i žensku snagu; muškarcima - muževnost i mušku snagu.

Blagotvorno djelovanje ima kod menstrualnih grčeva, impotencije, neplodnosti, potiče energetski protok kroz meridijane i cijelo tijelo. Pomaže nam prevladati osuđivanje, da prihvatimo različitost kod drugih i da osjetimo jedinstvo.

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk