Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

BAGUA - ogledalo

Email
Konveksno 10cm
Kat.broj : U34
8,50 €
Opis

Bagua konveksno (ispupčeno) ogledalo, veličina cca. 10 cm

Bagua ogledalo je osnovni alat feng shui-a koji se sastoji od osam simboličkih područja, nazvanih gua, koja predstavljaju različite aspekte života i energije.

Bagua konveksno ogledalo je vrsta ogledala koje ima izbočeno ili konveksno oblikovano staklo. Ova vrsta ogledala se koristi u feng shui praksi radi svojih specifičnih svojstava.

Konveksni oblik ogledala ima sposobnost proširivanja ili usmjeravanja energije. Vjeruje se da konveksno ogledalo može povećati protok energije (Chi) u prostoru i potaknuti njezino kruženje.

Bagua konveksno ogledalo koristi se za aktiviranje i pojačavanje pozitivne energije u prostoru. Vjeruje se da konveksno ogledalo može privlačiti i fokusirati pozitivnu energiju, potičući harmonične vibracije i dobrobit.

Bagua konveksno ogledalo često se koristi za zaštitu od negativne energije i "Sha Chi" (oštra energija) koja može biti usmjerena prema vašem domu ili prostoru. Vjeruje se da konveksno ogledalo pojačava sposobnost odbijanja negativnih utjecaja, sprječavajući ih da prodru u prostor. Uobičajeno se postavlja iznad ulaznih vrata ili prozora kako bi usmjerilo pozitivnu energiju u prostor ili odbilo ulaz negativnim energijama i utjecajima.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk