Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Iskoristite promotivni popust na sve proizvode od šungita. Kliknite LINK

TAROT KARTE - Osho zen tarot

Email
Osho zen tarotOsho zen tarot
RASPRODANO !
Kat.broj : K1258

Opis

OPIS: Pakiranje Osho zen tarot sadrži 79 karata dimenzije 74 x 109 mm i knjigu sa uputama za korištenje na engleskom jeziku.

Osho Zen Tarot fokusira na razumijevanju sadašnjeg trenutka. To je sustav koji se temelji na mudrosti zen-a, koja kaže da su događaji u vanjskom svijetu samo ono što odražava na naše misli i osjećaje. Stoga nam zen tarot pomaže da se naša pažnja preseli daleko od vanjskih događaja kako bi dobili jasan uvid u ono što se događa u našim srcima.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk