Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Način dostave

Pošiljke šaljemo Hrvatskom poštom kao preporučene pošiljke i pakete. Pošiljke dostavlja vaš redovni poštar i ne možemo dogovoriti točan sat dostave posebno za vas.

Pošiljke šaljemo od ponedjeljka do petka. Uobičajeni rok isporuke od trenutka predaje paketa pošti je u roku od tri radna dana (D+3).
Hrvatska pošta ne dostavlja pošiljke subotom, nedjeljom i praznicima.

Troškove slanja pošiljke snosi kupac. Troškovi slanja ovise o načinu plaćanja, vrijednosti i težini pošiljke.

Važno:
Ukoliko ne podignete pošiljku u roku od 5 radnih dana od poštanske obavijesti o prispijeću pošiljke, pošiljka nam se vraća i nastaju dodatni troškovi povrata pošiljke.

Pošiljku šaljemo ponovo samo pod sljedećim uvjetima: ukoliko podmirite sve nastale troškove u toj situaciji: slanje, povrat i ponovno slanje pošiljke i unaprijed uplatite iznos na naš žiro račun.

 

 

 

 

Pretraži trgovinu

Slikovna tražilica kristala

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk