Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Palo Santo - sveto drvo

Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu.  Palo santo znači „sveto drvo“.  Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna.

Čarolija svetog drveta je u alkemijskom procesu koji se događa nakon njegove smrti. Da bi Palo Santo dobilo svoja magična i ljekovita svojstva mora umrijeti, ali ne bilo kakvom smrću, već samo prirodnom smrću starih stabala. Stabla žive 80 do 90 godina, a nakon svog životnog vijeka moraju ostati još 4 do 10 godina u svom prirodnom staništu da bi se dovršila metamorfoza. Tek tada ožive sva njegova svojstva i postane mistično, sveto i ljekovito.

Po brojnim arheološkim istraživanjima znamo da je Palo Santo koristila drevna kultura Inka. Šamani i iscjelitelji palili su drvo za privlačenje pozitivne energije i potenciranje kontakta s dobrotvorima, a za tjeranje zlih duhova. Ritualnu svetu vatru ložili su s dragocjenim aromatičnim drvetom kako bi zaštitili mjesto obreda. Ljudi su koristili Palo Santo svakodnevno za vrijeme molitve, za poticanje dobrog raspoloženja i za pročišćavanje domova.

Prema legendi, mladenci bi trebali zajedno posaditi drvo, što bi ih vezalo za cijeli život u uspješnom i sretnom braku.

Palo Santo je gotovo čudesno drvo koje može uvelike obogatiti naš život. Nije važno vjerujemo li u njegova svojstva ili ne. Jednostavno rečeno, kada zapalite komadić ovog drveta  nitko neće moći poreći da njegov slatki miris pruža osjećaj neusporedivog sklada i blagostanja.

Mnogi uživaju koristeći Palo Santo za energetsko čišćenje i zbog njegovih ljekovitih svojstava sličnim kadulji i cedru. To je snažno ljekovito sredstvo koje donosi božanstvenu prisutnost i održava uzemljenu i čistu energiju. Stvara ugodan, svjež dim koji je također izvrstan protiv komaraca i ostalih letećih insekata.

Njegov miris podiže vam vibraciju u pripremi za meditaciju i omogućuje dublju povezanost s Izvorom. Također se govori da Palo Santo poboljšava kreativnost i donosi sreću onima koji su otvoreni za njegovu čaroliju.

Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju i pročišćava prostor, povećava pozitivnu energiju, sreću i uspjeh, te podiže vibraciju.
Tradicionalno se koristi za ublažavanje prehlade, simptoma gripe, stresa, astme, glavobolje, anksioznosti, depresije, upala, emocionalnih boli i još mnogo toga.

Može se također skuhati ljekoviti čaj od strugotina drveta. Izvrstan je za smirenje, imunološki sustav, živčani sustav i za brži oporavak od bolesti.

Eterično ulje je antibakterijsko, odlično je za razne fizičke boli, upale, pomaže kod kožnih bolesti, pa čak i raka, jer sadrži 75 % d-limonena, koji je poznati antitumorski spoj.

Palo Santo stvara duboko stanje opuštenosti, mira i mentalne jasnoće.

Palo Santo možete kupiti u našem WebShop-u   Kliknite link

 

 

 

Pretraži trgovinu

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk