Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Živjeti u srcu

Email
Kat.broj : K1008
108,00 kn
Opis

Jednom davno, mi ljudi smo bili mnogo drugačiji. Mogli smo komunicirati i iskusiti ono što su danas rijetki sposobni razumjeti. Koristili smo način komuniciranja i osjećanja koji nije uključivao mozak ili um, već je dolazio iz svetog prostora u srcu. Ovo je knjiga prisjećanja. Uvijek ste posjedovali sveti prostor u srcu i uvijek ćete ga posjedovati. On je postojao prije stvaranja i postojat će nakon što zadnja zvijezda zasja.

Po noći, kada sanjate, ostavljate svoj um i ulazite u sveti prostor svoga srca. Da li se sjećate? Ili se sjećate samo sna? Zašto vam govorim ove informacije koje blijede iz naših sjećanja? Koja je korist u pronalasku ovog mjesta (ponovno) u svijetu gdje je najveća religija znanost i logika uma? Zar nisam svjestan da je ovo svijet gdje su emocije i osjećaji građani drugog reda? Svjestan sam svega ovoga, ali moji učitelji su me zamolili da vas podsjetim tko ste vi uistinu.

Vi ste mnogo više od ljudskog bića. U vašem srcu se nalazi mjesto, sveto mjesto, iz kojeg se doslovce može promijeniti svijet, kroz svjesno stvaranje. Ako zaista želite imati „miran duh“ i ako se želite vratiti kući, pozivam vas u ljepotu vlastitoga srca. Sa vašom dozvolom, pokazat ću vam što je pokazano meni. Dobit ćete točne informacije na putu u vaše srce, gdje ste vi i Bog jedno. Izbor je na vama. Moram vas upozoriti: uz ovo iskustvo dolazi velika odgovornost. Život zna kada se duh nalazi u višim svjetovima i iskoristit će vas, kao što je iskoristio sve velike učitelje koji su živjeli. Ako pročitate ovu knjigu, odradite meditaciju i zatim mislite da se ništa neće promijeniti u vašem životu, možete duhovno „zaspati“. Jednom kada uđete u „Svjetlo Velike Tame“, vaš će se život promijeniti – konačno ćete se sjetiti tko ste, konačno, vaš će život postati služenje čovječanstvu.

U zadnja 2 poglavlja očekuje vas iznenađenje i tračak velike nade. Ljudsko svjetlosno tijelo koje okružuje tijelo u promjeru od 17-18 metara, Merkaba (o kojoj sam pisao u svoje prve dvije knjige, „Drevna tajna: Cvijet života 1 i 2", posjeduje tajnu, povezanu sa svetim prostorom srca. Ako prakticirate meditaciju na Merkabu u vašem životu, vjerujem da će vam informacije u ovoj knjizi pomoći na vašem putu uzašašća u više svjetove. Ako vas privlači isključivo sveti prostor srca, neka vam ove riječi budu blagoslov u vašem životu i neka vam one pomognu u vašem prisjećanju. Zadnji komentar. Ova knjiga je napisana sa što manje riječi, kako bi se sačuvala cjelovitost ovog iskustva. Slike su namjerno jednostavne. Ona je napisana iz srca, ne iz uma.

Naslov: Živjeti u srcu - Kako ući u Sveti Prostor unutar srca (+ CD)

Autor:  Drunvalo Melchizedek

Uvez: tvrdi

Broj stranica: 147

Format: 14 x 20 cm

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk