Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

OPAL zeleni

Email
rijedak, cca.5cm,45-80g
Kat.broj : Kr0416
18,18 €
IMG_7054
Opis

Veličina: cca. 5 - 6 x 2 - 3 cm

Težina: cca. 45 - 80 g

Lokacija: Madagaskar

Opis: Rijedak i jedinstven zeleni opal pronađen u malim džepovima na udaljenom području Madagaskara gdje se nalazi u vrlo ograničenim količinama. Oblutci nisu kotrljani već su individualno odabrani i ručno obrađeni. Izražena vrlo lijepa zelena boja s zanimljivim žutosmeđim orbikularnim ili mahovinastim uzorkom.

Djelovanje: Opal je nježan kamen fine vibracije. Pojačava kozmičku svijest, daje vizije, inspiraciju, maštu i kreativnost. Pomaže osloboditi kočnice i povećava memoriju. Vrlo je duhovan i omogućuje uvid u "nevidljivi svijet". Donosi lijepe i sretne snove. Veliki je zaštitnik i potiče pozitivne emocije. Opal jača volju za životom, olakšava proces promjene, pročišćava i pomlađuje. Čisti krv i bubrege, regulira inzulin, olakšava porođaj, ublažava PMS i jača imuno sustav.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk