Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

AJOIT U KVARCU

Email
ajoite - ajoit u kvarcuajoite - ajoit u kvarcu
PRODANO
Kat.broj : Kr1177
60643d72c292886c515994d1b08db7ce.jpg
Opis

Težina: 117 g

Dimenzije: cca 7 x 3 x 4 cm

Lokacija: Artonvilla, Rudnik Messina , Musina, Limpopo, Južna Afrika

Opis: Ekstremno rijedak prirodni Ajoit u kvarcu izvrsne kvalitete s predivno tirkizno plavim netaknutim vrhom i samoiscijeljenim dnom.

Djelovanje: Ekstremno rijedak kristal izuzetno visoke vibracije. Ajoit napaja dušu univerzalnom ljubavlju, donosi spokoj i duboke duhovne objave. Vrlo nježno izvlači teške i bolne emocije kao i stare tuge, te pročišćava emocionalno tijelo donoseći beskajan mir. Polaganjem na timus oslobađa stres iz fizičkog tijela i dovodi ga u stanje savršenog zdravlja. Oslobađa od karmičkih rana i implantanata bez obzira na nivo ili vremenski okvir iz kojeg potječu, prožimajući nas bezuvjetnom ljubavlju.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk