Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

KOPROLIT - Fosil

Email
27-69g,5-7,5cm
Kat.broj : Kr1833
13,01 €
img_6276
IMG_9985 copy
Opis

Veličina: cca. 5 - 7,5 cm

Težina: 27 - 69 g

Lokacija: Madagaskar

Opis: Fosilizirana balega dinusaura koji je živio tjekom eocen epohe (srednja epoha paleogena 55,8 Ma do 33,9 Ma) Vrlo zanimljiv primjerak fosila :)

Djelovanje: Koprolit je okamenjeni dinosaurov izmet koji je tijekom milijuna godina izgubio svoju originalnu kompoziciju koja je zamijenjena mineralima silikata i kalcij karbonata.

Koprolit stvara skladnu i organiziranu atmosferu oko kuće ili na poslu. Donosi svjesnost ciklusa života i prihvaćanje promjena s osjećajem sigurnosti. Povezan je s elementom zemlje, pojačava intuiciju, pomaže kod atrofiranih mišića, ojačava kosti. Zaštitni je kamen, zaustavlja razne strahove i omogućuje da se osjećamo sigurni od zla, povreda i nepravde.

 

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk