Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

CEDAR

Email
cedarcedar
15g, 10x3cm
Kat.broj : MS179
39,00 kn
Opis

Cedar - svežanj cca.10 x 3 cm, 15g

Cedar se može koristiti za energetsko pročišćavanje prostora, prije ili za vrijeme meditacije, molitve, rituala ili za pročišćavanje aure i kristala. Također možete neutralizirati neugodne mirise u kući, osvježiti prostor i stvoriti ugodnu atmosferu.

Kađenje je moćan ritual čišćenja koji koriste mnoge izvorne tradicije širom svijeta. Spaljivanje određenog bilja stoljećima se koristilo za emocionalno, psihičko i duhovno pročišćavanje ili kao blagoslov za osobu u potrebi. Mnogi ga koriste za čišćenje negativnih energija i stvaranje osjećaja mira i sklada u tijelu, objektu kao i u kući ili prostoru oko vas. Kad se energija ne očisti, ona može stajati i nakupljati se da bi se mjesto ili stvar osjećala teškim. Na primjer, kristal može zadržati energiju prethodnih vlasnika, pa kad god radite s novim kristalima, najbolje je osloboditi se te energije i započeti svježom sa svojom. Korištenje svežnja cedra za kađenje jednostavan je i brz način uklanjanja stare stajaće energije i pozivanje nove pozitivne energije u prostor. 

 

Pretraži trgovinu

Slikovna tražilica kristala

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk