Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

OPAL andski

Email
Kat.broj : N590
45,00 kn
img_3359
Opis

Narukvica (čips) od nepravilnih poliranih komada andskog opala 0,5 - 1 cm nanizanog na elastičnoj vrpci za nakit veličine cca. 18 cm

Djelovanje: Andski opal koristi se kod problema zadržavanja vode u tijelu, također i za ravnanje leđa. Andski opal je predivno umirujući za djecu i životinje, te za ljude opterećene životom. Koristan je za liječenje starih emocionalnih rana iz ovog ili prošlih života, donosi unutanji mir i pomaže nam se nositi s teškim vremenima. Andski opal potiče komunikaciju iz srca, promiče pravu akciju za najviše dobro i potiče povezivanje s drugima. Andski opal je kamen hrabrosti, domišljatosti, poboljšava samopoštovanje i ljubav. Smanjuje stres, umor, vrtoglavicu, glavobolju, poremaćaje mozga, poboljšava apsorpciju željeza.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk