Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

IOLIT

Email
iolit ogrlica 45 iolit ogrlica 45
facetirana 4mm, 45cm
Kat.broj : N929
42,34 €
iolit ogrlica 45
Opis

 Ogrlica od facetiranih kuglica iolita izvrsne kvalitete cca. 4 mm s srebrnom kopčom veličine cca. 45 cm

Djelovanje: Iolit  (jolit) je kristal vizija. Stimulira povezivanje s izvornim znanjem. Pomaže u putovanjima izvan tijela. Koristili su ga šamani u šamanskim ceremonijama. U kontaktu s poljem aure, iolit daje električni impuls koji puni polje energijom i usklađuje suptilna tijela.

Pomaže u razumijevanju i oslobađanju uzroka ovisnosti. Oslobađa nas i pomaže nam izraziti svoje pravo ja, bez utjecaja i očekivanja ljudi oko nas. Na mentalnoj razini, iolit pročišćava modele misli.

U emocionalnim vezama, iolit svojom frekvencijom djeluje na rješavanje nesuglasica u vezi. Pošto potiče preuzimanje odgovornosti na sebe, može nam pomoći prevladati međusobnu ovisnost u partnerstvu.

Iolit fizički djeluje tako da stvara jaku konstituciju. Smanjuje naslage sala u tijelu. Ublažava djelovanje alkohola, potiče detoksikaciju i regeneraciju jetre, pomaže kod problema sa sinusima i respiratornim sustavom, ublažava migrenske glavobolje, groznicu i djeluje antibakterijski. Pomaže ispravnom i uravnoteženom radu hipofize.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk