Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

HIJASTOLIT

Email
hijastolit, privjesakhijastolit, privjesak
cca.3x2cm
Kat.broj : N491
119,00 kn
hijastolit, privjesak
Opis

Privjesak probušenog hijastolita veličine cca. 3 x 2 cm

Djelovanje: Hijastolit je kristal sklada i ravnoteže. Može pomoći rješavanje raznih situacija,  jer nam daje sposobnost da vidimo sve strane problema i lakše prilagođavanje promjenama. Donosi stabilnost, mentalnu i emocionalnu ravnotežu. Jača sve čakre, uzemljuje, daje psihičku zaštitu, rastjeruje negativne misli i energiju. Fizički pomaže kod reumatizma, bolesti krvnih žila, visokog i niskog krvnog tlaka, poboljšava cirkulaciju, jača imunitet, jača živce, povećava laktaciju kod dojilja.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk