Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

KUNZIT

Email
Disk 3-3,5cm
Kat.broj : N233
52,96 €
Opis

 

Disk kunzita veličine 3 - 3,5 cm

Djelovanje: Kunzit je duhovan kamen visoke vibracije. Budi centar srca i bezuvjetnu ljubav, komunikaciju i misli ispunjene ljubavlju. Isijava mir i povezuje s univerzalnom ljubavlju. Kunzit potiče duboko i fokusirano meditativno stanje. Kamen je zaštite koji djeluje na pojedinca i njegovo okruženje. Štiti auru od negativne energije stvarajući zaštitno polje oko nje. Koristan je u raščićavanju emocionalnih blokada, oslobađa emocije i liječi slomljeno srce. Fizički je koristan za srce i krvožilni sustav, smirivanje epilepsije, kod psihičkih poremećaja i depresije. Pomaže fizičkom tijelu da se oporavi od emocionalnog stresa i jača imuno sustav. Odličan je kao zaštita od geopatogenih i tehničkih zračenja.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk