Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

OPAL dendrit

Email
cca.3cm
Kat.broj : N589
75,00 kn
img_3362
Opis

Privjesak dendritskog opala. Veličina cca. 3 cm

Djelovanje: Dendrit opal poboljšava organizacijske sposobnosti. Djeluje tako da stimulira sinapse i tako poboljšava sposobnost obrade podataka. Donosi jasnoću namjere i osobni sklad u kontemplativnim stanjima. Pomaže u pokušajima viđenja aure, potiče duhovni rast.Dendrit opal dobar je za kontrolu stesa, donosi porast samopouzdanja, prihvaćanje bez osuđivanja što olakšava rast i doprinosi zdravoj ljubavi prema sebi.Dendrit opal olakšava protok krvi kroz tijelo i usklađuje živčani sustav eteričnog tijela sa živčanim sustavom fizičkog tijela. Ovaj opal koristi se u tretmanima koštane strukture i poremaćajima vena i arterija. Također se koristi kod bolesti mozga, u poremaćajima povezanim s ravnotežom, degeneracijom stanica, potiče obnovu stanica.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk