Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

GANTHA I VAJRA

Email
GANTHA I VAJRAGANTHA I VAJRA
Kat.broj : R81
229,00 kn
IMG_0113
IMG_0115
Opis

Vajra ili Dorje, smatra se najvažnijim predmetom tibetansko budističkog obožavanja; toliko važno da se imena mnogih bogova prethodi riječ Vajra.

Tijekom rituala također pretpostavlja simbol muškog principa i drži se u desnoj ruci dok je zvono (Gantha), predstavlja ženski princip i drži se u lijevoj.

Riječ "Vajra" dolazi iz sanskrta i znači "teško", "moćan", a također označava tvrdoću i sjaj neuništivi dijamant. Njegove karakteristike (neuništivost, tvrdoća, čvrstoća) su isti koji se pripisuju um nakon što je prošla i asimilirali duhovni rast podučavao Buddha. Njegov oblik, baš kao da je od žezla ili oružje, čini se da je nastao iz žezlom-munje posjeduje Indra, hinduističkog božanstva s kojim kontrolira snagu munje i groma, uređuju monsunske oblake koji donose kiša i plodnost u zemlju.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk