Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

FENG SHUI KRISTAL - KUGLA

Email
Suncatcher kugla cca. 4,5 x 4 cm
Kat.broj : U20
5,90 €
Opis

Opis: Feng Shui kristal (suncatcher) u obliku facetirane kugle dimenzije cca. 4,5 X 4 cm

Djelovanje:

Prema feng shui-u svjetlost je vrlo važna Yang komponenta u prostoru.

Feng shui kristali su razni brušeni oblici od kristalnog stakla. Oblici mogu biti kugla, kapljica, prizma i sl., a iako je riječ o kristalnom staklu, a ne prirodnim kristalima u praksi je uobičajen termin „feng shui kristali“. Feng shui kristali brušeni su s puno faceta što im daje prekrasan blještav sjaj i raskošan izgled. Facete su brušene plohe u kojima se prelamaju svjetlosne zrake.

U brušenim facetama reflektira se svjetlost stvarajući  duge u prostoru. Dugine boje stimuliraju i oblikuju Chi, životnu energiju.

Feng shui kristali s reflektirajućim svjetlom koriste se za pokretanje ustajale energije u prostoru,  za proširenje energije u uskim hodnicima i drugim tamnim, skučenim ili ustajalim prostorijama. Postavljaju se na prozore doma, ureda ili auta. Teška energija koja ulazi izvana lomi se na facetama kristala i pretvara se u meku, životnu, Chi energiju.

Međutim, feng shui kristali ne služe samo za pokretanje energije, već i za zaustavljanje gubitka energije. Donose stabilnost i mir i raspoređuju nevidljivu Chi energiju po životnom prostoru.

Postavljanjem feng shui kristala u jugoistočno područje vašeg doma ili u razini očiju nasuprot glavnom ulazu u vaš dom, neutralizirati ćete ulaz svake negativne energije.

Postavljanjem 6 komada feng shui kristala u središte doma ili u kut, dijagonalno od ulaza, povećava se bogatstvo, uspjeh i obiteljski sklad.

Stavljanjem feng shui kristala u jugoistočno područje dnevnog boravka, ureda ili blizu blagajne na radnom mjestu postižu se veći novčani dobitci i povećavaju se prihodi.

Postavljanjem 6 feng shui kristala u sjeverozadno područje doma privlačimo korisne ljude u svoj život koji nam mogu pružiti potrebnu potporu.

Postavljanjem 2 feng shui kristala u jugozapadni kut dnevnog boravka ili spavaće sobe, poboljšavamo ljubavne, romantične odnose.

Stavljanjem kristala u sjeveroistočni dio učeničke, studentske sobe ili na samom radnom stolu, povećavamo pozitivnu energiju potrebnu za učenje.

Postavljenjem kristala na radni stol, poboljšava se koncentracija, energija za donošenje odluka i ubrzava se karijera.

Objesite feng shui kristal na unutrašnje ogledalo u automobilu kako bi poboljšali koncentraciju u vožnji i uklonili umornu energiju.

Više klikom na link feng shui kristali

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk