Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

KINESKE KUGLICE - BAODING

Email
Baoding kugle, meditacijske kugle, antistresne kugle, kineske kugle zdravlja, kineske kugle za relaksaciju, željezne kugle, yin yang kugle, cijena, gdje kupiti, upotreba, webshopBaoding kugle, meditacijske kugle, antistresne kugle, kineske kugle zdravlja, kineske kugle za relaksaciju, željezne kugle, yin yang kugle, cijena, gdje kupiti, upotreba, webshop
sunce,mjesec 4cm
Kat.broj : R124
13,54 €
Baoding kugle, meditacijske kugle, antistresne kugle, kineske kugle zdravlja, kineske kugle za relaksaciju, željezne kugle, yin yang kugle, cijena, gdje kupiti, upotreba, webshop
Opis

Baoding kugle + kutijica, veličina kugli je 4 cm.

Baoding kuglice poznate su još i kao meditacijske kuglice, antistresne kuglice, kineske kuglice zdravlja, kineske kuglice za relaksaciju, željezne kuglice, yin yang kuglice. Na Zapadu su doživjele pravu poplavu popularnosti zadnjih dvadesetak godina.
Koriste se vrlo jednostavno, tako da se obje kuglice rotiraju u dlanu u smjeru kazaljke na satu i obrnuto. Ova jednostavna vježba rukama donosi veliku dobrobit organizmu fizički i psihički.

Kineska tradicionalna medicina zastupa koncept univerzalne životne energije koja se naziva "chi" ili "qi". "Chi" prolazi tijelom kroz meridijane. Meridijani su putevi prolaska vitalne energije kroz tijelo. Svaki meridijan predstavlja vezu između površine tijela, unutrašnjih organa i mozga. Akupunkturne, odnosno akupresurne točke su završeci meridijana. Kineska tradicionalna medicina drži da su završeci svih deset prstiju povezani sa svim živcima i vitalnim organima tijela.

Stimuliranjem tih točaka baoding kuglicama svaki se meridijan oslobađa blokada i time omogućava protok životne energije kroz tijelo. Kao posljedica toga, um se polako opušta, mišići se opuštaju, organi počinju funkcionirati pravilno, okrijepljuje se krvotok, poboljšava se koncentracija, sposobnost pamćenja i mentalna jasnoća. Osjećamo se bolje, opuštenije i zdravije, boljeg smo raspoloženja, a poboljšava nam se i radna sposobnost.

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk