Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

VISAK - KARNAK

Email
visak karnak pozlačenivisak karnak pozlačeni
Pozlaćeni 4,4cm, 16g
Kat.broj : R118
75,00 kn
visak karnak pozlačeni
Opis

Težina: cca. 16 g

Veličina: 4,4 cm

Opis: Egipatski visak karnak - srednji, pozlaćeni

Visak karnak je kopija viska pronađenog u egipatskom Karnaku u jednom sarkofagu u „Dolini kraljeva“.
To je visak visoke osjetljivosti i odličan je za uporabu u teleradijesteziji. Koristi se za detekciju vode, minerala i metala, u ispitivanju kakvoće prehrambenih proizvoda, u izboru lijekova i njihove količine, u detektiranju fizičkih i energetskih poremećaja, postavljanju dijagnoze, pa čak i u liječenju neravnoteže.
Posebno se pokazao uspješan rad s ovim viskom u potragama na karti – u traženju minerala, vode, osoba, itd.
Karnak svojim geometrijskim oblikom stalno emitira energiju i pročišćava samog sebe, te ga nije potrebno čistiti nakon uporabe.
Karnak izrađen od mesinga emitira sve vrste energija i kada se ne upotrebljava, trebalo bi ga čuvati rastavljenog u dva dijela, jer energiju emitira samo u svom potpunom obliku.
Visak karnak ima veliku prednost u praksi, jer korisniku uzrokuje minimalni gubitak energije, a svojom visokom točnošću postao je vrlo popularan alat.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk