Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Deepak Chopra

Dr. med. Deepak Chopra, rođen 22.10.1946., poznati je liječnik i pisac. Školovao se u Indiji i Sjedinjenim Američkim Državama, od 1971. bavi se svojom užom specijalizacijom, endokrinologijom, i član je Američke udruge liječnika.
Do sada je napisao više od 50 knjiga prevedenih na 35 jazika. Autor je i više od trideset audio i video serijala kao i pet nagrađivanih TV emisija Tijelo, duh i duša (Body, Mind and Soul), Sedam duhovnih zakona uspjeha (the Seven Spiritual Laws of Success), Put čarobnjaka (The Way of the Wizard), Kristalna Pećina (The Crystal Cave) i Alkemija (Alchemy).
Dr. Chopra je direktor obrazovnih programa u svojem centru La Jolli (The Chopra Center for Well Being, La Jolla, California), a također je predsjednik i suosnivač Chopra centra za boljitak (Chopra Center for Wellbeing) u Carlsbad-u u Kaliforniji.
Časopis „Time“ ga je 1999. godine uvrstio među stotinu najvažnijih ikona i junaka dvadesetoga stoljeća opisavši ga kao "pjesnika-proroka alternativne medicine".
Živi vrlo dinamičnim životom, a njegova životna priča je zanimljiva poput najuzbudljivijeg romana. Najbolje ćete ga upoznati iz njegovih riječi i priče o djetinjstvu, burnoj mladosti, duhovnoj revoluciji i postignućima.

Opširnije...

Osho Rajneesh

Osho (Chandra Mohan Jain) je rođen u selu Kuchwada, Narsinghpur okrugu u indijskoj državi Madhya, 11. prosinca 1931. kao najstariji sin od jedanaestero djece trgovca tekstilom, koji je pripadao Jain-skoj religiji.
Roditelji su ga poslali da živi s djedom i bakom (majčinim roditeljima) do njegove sedme godine. Po Oshovoj procjeni to je bio najvažniji utjecaj u njegovom razvoju zato što mu je baka dala maksimalnu slobodu bez nametnutog obrazovanja ili ograničenja.
U sedmoj godini njegov obožavani djed je umro, tako da se tada vratio živjeti s roditeljima. Djedova smrt ostavila je dubok trag, a i još jedna smrt drage sestrične Shashi kada je imao 15 i to dovodi do neobične zaokupljenosti smrću koja je trajala cijelo njegovo djetinjstvo i mladost.
Od najranijeg djetinjstva bio je buntovni i nezavisni duh, inzistirajući na osobnom iskustvu istine više od slijepog prihvaćanja znanja i vjerovanja primljenih od drugih. Osho doživljava prvi bljesak prosvijetljenja s četrnaest godina. Tih godina eksperimentira s meditacijama. Najviše je uživao izazivajući svoju izdržljivost vježbajući razne tehnike disanja, plivajući u rijeci i boreći se s riječnim brzacima.
Osho je doživio duhovno prosvijetljenje 21. ožujka 1953, kada je imao 21 godinu. Rekao je da je odbacio sav napor i očekivanja. Nakon što opisuje intenzivan sedmodnevni proces, priča kako je izašao noću u Bhanvartal vrt u Jabalpuru i sjeo ispod drveta.

Opširnije...

Pretraži trgovinu

Zar ne vjeruješ da si vođen prema onome što zaista želiš naučiti ?

Richard Bach

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk